The Ultimate Guide To Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapları kullanma meydanına nazaran, rengine için evet da modeline gereğince çeşitli sınıflandırmalara yayımcı tutulurlar. Çok kesif kullanılan biçim sınıflandırması adidaki gibidir

Malzeme: Yangın baplarında ekseriyetle çelik veya ilenmeşap malzeme kullanılmaktadır. Çelik kapılar elan dayanıklı ve yangına karşı henüz dirençlidir.

Hangi yapılarda yangın merdiveni bulundurulması ile ait zorunluluk dokumanın özelliklerine bakılırsa belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı sayısı, strüktürnın yararlanma sınıfı üzere faktörler patetik olmaktadır.

 60dk ve 120dk kabilinden ortalama dayanaklılık seviyelerinde üretilen modeller tercih edilen modellerdir. Firmamızı arayarak camlı yangın kapısı modelleri için bilim alabilir showroomumuzu görüşme edebilirsiniz. 

 ve montajıyla mücadelean tüm firmalar ile bizim fiyatlarımızı mukabillaştırabilirsiniz. Yangın bapsı modellerimizin özelliklerini inceleyerek muadili bapların özellikleriyle muhaliflaştırabilir ve fiyatlarını mukayese edebilirsiniz.

Yangın kapısı katı ve dayanıklı bir kuruluşya sahiptir ve haydi haydi ziyan görmeyecek şekilde dizayn edilmektedirler.

Görmüş olacaksınız ki bu tabaka faik kaliteli yangın baplarını en elverişli fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Yangın Kapısı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın veya rastgele bir müstacel hava takkadak insanoğluın binayı güvenle bırakma etmesini esenlar. Ayrıca bina içerisinde oluşan yaman ve sıcaklığın dışarıya geçmesine engel evet.

3-) Yangın merdivenini sahanlığı rahatlik ve uzunluk olarak merdiven basamaklarının oylumluliğinden azca olmamalıdır.

Yangın bapsı nite kullanılır? Yangın kapıları, yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından rüşvetlanan yangın yerinde kendiliğinden olarak kapanır. Yangın kapısı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü aracılığıyla muayene edilen düzenek sayesinde otomatik olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yalnızca bapnın açılması görevini adına getirmekle kalmayan ürkü Amerikan bar aynı zamanda kapının emin olarak kapanmasını katkısızlar.

Yangının yayılmasını engelleyerek geciktiren yangın merdiveni bapsı da makul standartlara bakarak üretilmek zorundadır. 

Kuruluşların Yangın Merdiveeni Kapısı istanbul yangınlardan korunması karşı yönetmelik gereği 2 tip yangın merdiveninin strüktürlmasına cevaz verilmektedir.

Firmamız ile yapacağınız münasebetlerde, bizler sisin yerinize bütün yönetmelikleri inceliyor, değişen hükümler ve gelişen uygulayım bilimi ile kanuni zorunlulukları da hesap ederek yangın merdivenlerinizi imal ediyor ve montajını katkısızlıyoruz.

Report this wiki page